Ajankohtaista

Kiinnostuneet ihmiset ovat huippukontakteja

8.6.2017

Kiinnostunut ihminen on aktiivinen, huomaa kiinnostusalueeseensa liittyvää mainontaa ja on valmis myös kuluttamaan aiheeseen liittyen.

Noin puolet miehistä eli hieman yli miljoona henkeä kertoo olevansa kiinnostunut autoista tai moottoriajoneuvoista. Kansallisessa Mediatutkimuksessa on lista 24 kiinnostusalueesta. Miehet ovat kiinnostuneita keskimäärin 7,4 alueesta. Autot ja moottoriajoneuvot on vahvasti kärkipäässä. Kiinnostuksen merkitystä kuvaa, että reilu viidesosa kaikista miehistä kertoo olevansa aikeissa ostaa auton seuraavan vuoden aikana, aiheesta kiinnostuneista osuus lähentelee kolmasosaa. Vastaavasti ruoka ja ruoanlaitto sekä hyvinvointi ja terveys ovat naisten vahvoja kiinnostusalueita, ne kiinnostavat lähes kahta naista kolmesta.

Tutustu kiinnostuneeseen ihmiseen! Jos elintarvikkeet, hyvinvointi ja terveys tai autot ja moottoriajoneuvot ovat yrityksellesi keskeisiä toimialoja, löydät täältä tietoa muun muassa siitä, miten mediamme tavoittavat yllä mainituista asioista kiinnostuneita ihmisiä, mihin he mieluiten käyttävät ylimääräisen rahansa, mitä he harrastavat, ja mistä muista asioista he ovat kiinnostuneita.

Pyydä Otavamedian yhteyshenkilösi esittelemään alan tutkimustietoja!

Lähde: KMT AL + Total 2016, Kantar TNS Oy

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

Kari Anttila

Tutkimuspäällikkö

p. 040 5414 279

kari.anttila@otava.fi
Ylös