Ajankohtaista

Kirkko ja kaupunki -median mediamyynti Otavamedia OMAlle

25.1.2017

Haluatko tavoittaa 340 000 taloutta pääkaupunkiseudulta?

Aiemmin vain Helsingissä ilmestynyt Kirkko ja kaupunki -lehti uudistettiin vuoden vaihteessa. Samalla sen levikki laajeni koko pääkaupunkiseudulle. Suomen laajalevikkisimmän seurakuntalehden mediamyynnistä vastaa Otavamedia OMA.

Pääkaupunkiseutu sai vuoden vaihteessa uuden yhteisen median, kun pääkaupunkiseudun seurakuntalehdet Helsingin Kirkko ja kaupunki, Espoon Esse ja Vantaan Lauri yhdistyivät koko pääkaupunkiseudun kattavaksi Kirkko ja kaupunki -mediaksi.

Uuden Kirkko ja kaupunki -lehden levikki on noin 340 000 kappaletta, joka tekee siitä Suomen laajalevikkisimmän seurakuntalehden. Tabloid-kokoinen lehti ilmestyy joka toinen viikko torstaisin ja se jaetaan pääkaupunkiseudun evankelis-luterilaisten seurakuntien jäsentalouksiin.

Myös lehden ulkoasu on kokenut muodonmuutoksen. Lehden uuden päätoimittajan, tietokirjailija ja pastori Jaakko Heinimäen mukaan uudistuksella tavoitellaan yhä vain reippaampaa ja rohkeampaa viestintää. Lehden halutaan olevan helposti lähestyttävä ja yleistajuinen media ennen kaikkea niille, jotka eivät ehkä kaikkein kovimmin kirkonpenkkejä kuluta.
Rakenteellisesti uudistettu Kirkko ja kaupunki -printtilehti on kaksiosainen: kaikille yhteisessä osiossa asioita tarkastellaan laajemmasta perspektiivistä, ja kaupunkikohtaisilla sivuilla keskitytään kunkin alueen ilmiöihin ja tapahtumiin lähemmin. Ilmoittajan kannalta rakenne mahdollistaa markkinoinnin kohdentamisen joko koko pääkaupunkiseudulle tai tiettyyn kaupunkiin.

Kirkko ja kaupunki -verkkomedia löytyy osoitteesta kirkkojakaupunki.fi ja korvaa aiemmin käytössä olleen Valomerkki-sivuston. Valomerkillä on ollut tähän mennessä yli 30 000 eri kävijää viikossa, ja uusi kirkkojakaupunki.fi lähtee kasvattamaan kävijämäärää tästä. Mainostilaa on myynnissä sekä desktop- että mobiiliympäristöön.

Otavamedia OMAn mediamyynti tarjoaa mainostajalle myös ison joukon muita mielenkiintoisia medioita ja kohderyhmiä, kuten yrittäjät, lääkärit, lakimiehet, terveydenhuollon ammattilaiset jne.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat Veli-Pekka Jaatiselta, 0400-684 364 tai veli-pekka.jaatinen@otava.fi ja osoitteesta oma.otavamedia.fi/palvelu/mediamyynti/

Ylös