Ajankohtaista

Tiesitkö tämän Ampparit.comista?

26.4.2017

Ampparit.com-uutisportaali kokoaa ja listaa suomalaismedioiden uutisotsikot kattavaksi reaaliaikaiseksi uutiskatsaukseksi. Amppareista ja sen mobiilisovelluksesta onkin tullut monelle se kätevin ja nopein tapa silmäillä tuoreimmat uutisotsikot ja tarkistaa päivän sää ja televisiotarjonta yhdestä paikasta.

Monipuolinen uutissivusto, sisältöjen personointimahdollisuudet käyttäjän kiinnostuksen mukaan sekä Amppareiden laaja yleisö tarjoavat myös mainostajalle vaikuttavia mahdollisuuksia omien kohderyhmien tavoittamiseksi. Listasimme kymmenen kiinnostavaa faktaa Amppareista.

 

 1. Amppareissa vierailee viikoittain jopa 450 000 kävijää, ja sivusto kerää viikossa yli 10 miljoona sivulatausta. Ampparit onkin yksi suosituimmista suomalaisista verkkosivuista. Amppareiden uutislistalla julkaistaan joka viikko pitkälti yli 25 000 uutisotsikkoa, joita kerätään yli 300 lähdemediasta.
 1. Ampparit-käyttäjän on mahdollista personoida uutislistastaan juuri omannäköisensä. Ne lähteet ja kategoriat, jotka eivät kiinnosta, voi blokata kokonaan pois uutisvirrasta. Lisäksi omaan profiiliin voi lisätä mukaan myös sellaisia julkaisuja, joita Amppareista ei muuten löydy.
 1. Amppareiden keskimääräinen vierailuaika mobiililaitteella on yli 9 minuuttia! Etenkin Amppareiden Android-sovellus on erittäin suosittu, ja sillä on yli 100 000 latauskertaa.
 1. Amppareissa vieraillaan tiheästi. Yksi käyttäjä käy Amppareissa jopa noin kahdeksan kertaa viikossa.
 1. Ampparit on loistava kumppani mainostajalle: voit kohdentaa mainontaa laajalle yleisölle tai valita tarkan segmentin, jolle mainokset suunnataan. 
 1. Ampparit tavoittaa etenkin 25–49 vuotiaat miehet. Kävijät ovat erityisen kiinnostuneita tekniikasta, viihde-elektroniikasta ja elokuvista. Kiinnostuksenkohteiden listalta löytyy myös pukeutuminen ja ruoanlaitto.
 1. Amppareiden suosituimmat yksittäiset kategoriat ovat jääkiekko, talous, it, jalkapallo ja pelit.
 1. Erilaisten tapahtumien yhteydessä Ampparit on ahkerassa second screen -käytössä. Etenkin lätkämatsien erätauoilla kävijämäärät lähtevät huimaan nousuun, kun uutisnälkäiset kävijät klikkaavat itsensä Amppareihin – tähän väliin myös mainostajan kannattaa tähdätä! World Cupin aikaan Amppareissa pilotoitiin reaaliaikaista mainostapaa, jolloin mainosmateriaalia päivitettiin pelitilanteen mukaan. Erätauoilla reaaliaikaisesti muuttuva mainosviesti kiinnitti kävijän huomion aivan uudella tavalla.
 1. Amppareiden mainosmuodoista huomioarvoltaan paras on uutistikkeri, joka kiinnitetään uutislistan yläpuolelle. Tikkeri näkyy läpi Ampparit-saitin.
 1. Ampparit uudistuu kevään 2017 aikana. Uuteen Beta-sivustoon on jo nyt mahdollista tutustua täällä. Uudessa Ampparit.comissa erityisesti uutislistan personointiin on tulossa paljon huikeita parannuksia. Muun muassa eri uutisaiheiden ja -ilmiöiden seuraaminen on entistä helpompaa, ja listalle voi lisätä myös omia suosikkiaiheita.

Ampparit.com sisältää:

 • Kattavan uutisvirran kotimaisista uutislähteistä
 • Sääennusteet yli 1 000 paikkakunnalle ympäri maailmaa
 • Eri kanavat kokoava netti-TV
 • TV-ohjelmatiedot yli 50 kanavalle
 • Karttapalvelun, josta löytyvät uutisotsikot ja ensihälytykset
 • Lite- ja Mini-mobiiliversiot sekä iPhone-sovelluksen

 

Lisätietoja saat:

Minna Kosonen
Kaupallinen tuottaja
minna.kosonen@otava.fi
p. 050 466 4375

Ylös