Kiinnostunut ihminen on ostohalukas

kiinnostunut_

Tarjoamme kiinnostuneet kohderyhmät, kaikissa kanavissa, kaikkina hetkinä.

Fokuksemme on ihmisessä

Tunnemme suomalaiset ja tiedämme, mikä heitä kiinnostaa ja aktivoi. Olemme jo vuosia tarjonneet kuluttajille merkityksellisiä sisältöjä monikanavaisesti, Suomen suurimpiin kuuluvan verkkomediaympäristön sekä lukuisten aikakauslehtiemme avulla. Myös laaja blogiverkostomme kasvaa voimakkaasti, ja uusia natiivimainonnan tuotteistuksia luodaan jatkuvasti, aina asiakkaan tarpeisiin räätälöiden.

Kiinnostus ei katso kanavaa

Otavamedia tunnetaan aikakauslehtitalona, mutta tarjoamme kiinnostavaa sisältöä myös verkossa ja mobiilissa. Hyödynnä kattava mediakokonaisuus, monipuoliset sisältömarkkinointiratkaisut ja yleisömme aito kiinnostus eri aihealueisiin.

Uskomme, että potentiaalisimmat ostajat löytyvät parhaimmin heidän omien kiinnostustensa parista. Kuluttaja on tutkitusti myös alttiimpi aihepiiriin liittyvälle mainonnalle, kun hän kohtaa sen relevantissa ja itseään kiinnostavassa mediaympäristössä. Kiinnostunut ihminen on ostohalukas.

Isoja intohimoja pienemmilläkin laitteilla

Otavamedia on Suomen suurimpia toimijoita verkossa. Verkkomedioidemme kautta tavoitat yli 2 miljoonaa suomalaista. Kauttamme tavoitat myös yli miljoona mobiilikäyttäjää joka viikko.

Verkkopalveluissamme viihdytään lähes 10 minuuttia

Otavamedian verkkosisältöjen parissa vietetään keskimäärin 10 minuuttia jokaisella vierailulla, mikä on ylivoimaisesti eniten Suomessa toimivista sivustoista.

Otavamedian  sivustojen käyttäjämäärät, istunnot ja sivun katselut löytyvät Digitieto-palvelusta. Data on peräisin Google Analyticsista. Viikkonäkymä päivittyy joka päivä, edellinen päivä on aina uusimpana mukana.

Mainostaja, meillä on sinulle Suomen intohimoisin ja ostohaluisin kohderyhmä

Suomalaiset rakastavat medioitamme. Niiden sisältö saa sydämen sykkimään. Ja juuri silloin myös ostohalukkuuus on korkeimmillaan. Kohdenna mainontasi kiinnostusten kautta.

Autoista, ruoanlaitosta sekä terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneiden suomalaisten lisäksi tavoitamme myös monia muita kiinnostusryhmiä. Tutustu esimerkkipaketteihimme täällä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

Maarit Kauppinen

Palvelupäällikkö

p. 040 525 9190

maarit.kauppinen@otava.fi

Ilkka Terkomaa

Myyntiryhmäpäällikkö

p. 0400 406 374

ilkka.terkomaa@otava.fi

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa tuoreet uutisemme?

Liity postituslistallemme

Ylös