Mobiili

Otavamedia tavoittaa yli miljoona mobiilikäyttäjää joka viikko

Otavamedia tarjoaa laatusisältöjä laiteriippumattomasti, jossa kuluttaja valitsee hänelle sopivan tavan käyttää niitä. Tavoitamme mobiilissa yli miljoona kuluttajaa joka viikko, lähes kaikkien sivustojemme ollessa mobiilioptimoituja. Joillakin Otavamedian sivustoilla mobiilikäyttäjien osuus on jo merkittävä, yli 50 prosenttia kaikista sivun käyttäjistä. Mainostaja voi suunnata kampanjan vain mobiilikäyttäjille tai kohdata kuluttajan kaikissa digitaalisissa kanavissamme.

Tutustu mobiilihinnastoon tästä.

Kuluttajien mobiilin käyttö kasvaa räjähdysmäisesti

Mobiilista on tullut massamedia ja lähes 70 prosenttia suomalaista käyttää matkapuhelimellaan internetiä. Älypuhelimia käyttää jo 65 prosenttia suomalaisista. Mobiilin käyttö on kasvanut varsinkin vapaa-ajalla sekä työn ja kodin välillä liikkuessa.

Lataa Mobiilimainostajan käsikirja 2017

Mobiilin suosio kuluttajien keskuudessa kasvaa valtavalla vauhdilla: jo suurin osa suomalaisista käyttää internetiä älypuhelimellaan. Tämä tarjoaa ennennäkemättömiä mahdollisuuksia myös mainostajille. Millaiset vaikutuskeinot mobiilissa toimivat? Millainen on hyvä mobiilimainos? Miten mobiilimainontaa kannattaa mitata? Tämän kaiken saat selville Mobiilimainostajan käsikirjasta, johon olemme koonneet ajankohtaista perustietoa mobiilimainonnan suunnitteluun.

Lataa mobiilimainostajan käsikirja tästä.

Täältä mielenkiintoista tietoa mobiilista – pyydä tutkimus

Tiedätkö, kuinka moni hakee mobiilista tietoa ennen ostopäätöksensä tekoa? Tai, kuinka moni suomalainen aloittaa päivänsä avaamalla puhelimensa? Entä kuinka pitkä on keskimääräinen vierailuaika mobiililla ampparit.com-sivustolla? Ja mitä pitää ottaa huomioon tuloksellisen mobiilimainonnan suunnittelussa?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyy vastaus Otavamedian teettämästä Suomalaiset mobiilikäyttäjät ja mainonta 2015 –tutkimuksesta. Jättämällä yhteystietosi (nimesi, tittelisi, puhelinnumerosi ja yrityksesi) saat itsellesi tutkimuksen maksutta.

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

Jukka Pulkkinen

Head of Digital Media Sales

p. 050 390 4851

jukka.pulkkinen@otava.fi

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa tuoreet uutisemme?

Liity postituslistallemme

Ylös