Sisällöt

Yllätä ja ilahduta sisällöillä

Yhdistämme kuluttajan kiinnostuksen ja laadukkaan sisällön yrityksesi hyödyksi. Tarjoamme mainostajalle mahdollisuuden näkyä saumattomasti osana vaikuttavia sisältöjä.

Ideoimme ja toteutamme sisällöt eri kanaviin ja luomme uudenlaisia, tarinallisia kohtaamisia kuluttajan ja tuotteesi välille. Viestisi voidaan muotoilla printistä someen tai blogista videoon – valiten sopivimmat brändit ja keinot tavoitteidesi mukaan.

Sisältöjen tuotanto Otavamediassa perustuu vahvaan tietoon suomalaisista ja heidän kiinnostuksen kohteistaan. Tavoitteena on tuottaa monikanavaisesti sisältöjä, joihin kuluttaja sitoutuu ja joiden parissa tämä viihtyy pitkään. Kuluttaja kokee hyödyllisen, informatiivisen tai viihdyttävän sisällön tärkeäksi ja myös jakaa sitä mielellään.

Hyvin profiloivissa medioissamme kohdennamme viestisi oikealle yleisölle oikeassa paikassa ja tarjoamme konkreettisia tuloksia.

Natiivimarkkinoinnissa yhdistelemme erilaisia mainostajien tavoitetta palvelevia sisältöelementtejä Otavamedian kanavissa; printissä, verkossa ja mobiilissa. Ohjaamme ja aktivoimme kuluttajaa mm. advertoriaalien, kilpailijen, testien, pelien, tapahtumien, testiryhmien ja blogi- sekä vlogisisältöjen avulla.

Tuotamme sisällöt asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kampanjan tulokset raportoidaan ja analysoidaan jatkotoimenpiteitä silmällä pitäen – myös räätälöidyt tutkimukset hoituvat kauttamme.

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

Elli Mäkilä

Liiketoimintapäällikkö

p. 045 326 3212

elli.makila@otava.fi

Jani Koivunen

Asiakkuusjohtaja

p. 040 514 1671

jani.koivunen@otava.fi

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa tuoreet uutisemme?

Liity postituslistallemme

Ylös