MuropakettiMuropaketti.com

Muropaketti koostuu tietotekniikkaa ja mobiililaitteita käsittelevistä sisällöistä, näiden laitteiden hintavertailusta sekä MuroBBS-foorumista. Muropaketti on saanut uudeksi osa-alueekseen peleihin ja elokuviin keskittyvän Dome.fi-palvelun sisällön. Muutos näkyy Muropaketin ja TaskuMuron puolella alkuvaiheessa peliaiheisina sisältönostoina. Vastaavasti uudessa Domessa tarjotaan kävijöille entistä enemmän pelaajia kiinnostavaa sisältöä Muropaketin puolelta. Kaikki artikkelikommentointi on nyt yhdistetty MuroBBS:ään, joka on Suomen suurin tietotekniikkafoorumi.

Palvelun käyttäjät ovat pääasiassa nuorehkoja aikuisia miehiä. TaskuMuro on kuitenkin houkutellut kännykkä- ja tablettivertailuineen sekä käyttötesteineen runsaasti mukaan myös muita, ei-niin-teknisesti-orientoituneita kävijöitä.

Muropaketin keskustelufoorumi on aktiivinen ja kiinteä yhteisö, jota yhdistää kiinnostus tietotekniikkaan. Kyse on kuitenkin varsin tavallisista, joskin hyvin laatutietoisista kuluttajista. Asioista puhutaan päivittäin ja laajalla skaalalla: rannekelloja ja ravintoloita vertaillaan yhtä sujuvasti kuin pelejä ja pölynimureita.

Muron keskustelufoorumi tarjoaa loistavan alustan myös silloin, kun haet tuotteellesi tai palvelullesi testaajia.

Muropaketti.com tavoittaa jo julkaisuhetkellään yli 300 000 viikkokävijää. Muropaketin vuonna 2016 tehdyssä käyttäjätutkimuksessa 92 prosenttia vastaajista kertoi pelaavansa aktiivisesti tietokone- tai konsolipelejä. Tutkimukseen vastasi yli 2 300 sivuston käyttäjää.

 

Verkkomedian hinnasto

Viikottaiset kävijämäärät

Klikkaa ja tutustu www.muropaketti.com -sivustoon

Kävijät selvästi keskimääräistä kiinnostuneempia:

  • Tekniikasta ja tekniikan kehityksestä
  • Tieteestä ja tutkimuksesta
  • Autoista ja muista moottoriajoneuvoista
  • Rakentamisesta ja remontoinnista

Profiili

Lähteet: ComScore 1-12/2015, TNS Atlas 1-12/2015, TNS Gallup Oy
Ylös