NettiautoNettiX -tuoteperhe

NettiX-markkinapaikkoja käyttää viikoittain jo yli 700 000 suomalaista.

Palvelut yhdistävät luontevasti ostajat ja myyjät, yritykset ja yksityiset. Erikoisen kiinnostavaksi markkinoista tekee käyttäjien halu saada itseensä kohdistuvaa markkinointia eri toimialoilta.

Nettiauto.com on Suomen suurin automarkkinapaikka. Kauppa käy hyvillä kierroksilla niin autoliikkeillä kuin yksityisillä ihmisilläkin. Nettiautossa kierrellään ja katsellaan, herkutellaan löydöillä ja potkitaan renkaita. Siellä viihdytään ja vietetään aikaa. Lähes puolet parkkeeraa markkinapaikalle päivittäin.

Nettimoto.com on Suomen suurin moottoripyörien, moottorikelkkojen, mönkijöiden, mopojen ja skoottereiden sivusto. Vaihtokalustoa palvelussa on yli 18 000 kappaletta.

Nettivene.com on Suomen ylivoimaisesti suurin veneiden ja moottoreiden vaihtosivusto. Vaihtokalustoa palvelussa on lähes 8 000 kappaletta.

Nettikaravaani.com on matkailuajoneuvojen ilmoittelusivusto. Nettikaravaani on saavuttanut tasaisen suosion suomalaisten karavaanareiden keskuudessa.

Nettikone.com tunnetaan ilmoitusmäärällisesti Suomen suurimpana raskaan kaluston ilmoittelusivustona. Nettikoneen kasvu on alusta lähtien jatkunut jyrkästi ylöspäin.

Nettivaraosa.com -sivustolla myydään kaikenlaiset auton varaosat ja varusteet helposti ja nopeasti. Nettivaraosan kautta tuotteet eivät jää pölyttymään nurkkiin, vaan ne löytyvät Suomen tehokkaimmasta ilmoitusmediasta potentiaalisille ostajille.

Nettimokki.com on vuokramökkien ilmoittelusivusto. Sieltä löytävät niin vuokranantajat kuin vuokraajat kaiken tarvitsevansa.

Nettimarkkina.com on NettiX -perheen uusin jäsen, joka on jatkuvasti kasvava yleismarkkinapaikka ja huutokauppa kaikenlaisille kohteille.

 

Verkkomedian hinnasto

Viikottaiset kävijämäärät

NettiX-markkinapaikat löydät osoitteesta www.nettix.fi

Ylös