AnnaAnna.fi

Anna.fi on monikanavainen mediakokemus, jossa yhdistyy suosittu verkkopalvelu, viikoittainen aikakauslehti, digilehti sekä mobiilin ja somen hyödyntäminen.

Sivusto tavoittaa lähes 500 000 lifestyle-sisällöstä kiinnostunutta naista monikanavaisesti viikossa. Se on erittäin houkutteleva mediaympäristö muodista, kauneudesta, hyvinvoinnista, sisustamisesta ja matkailusta kiinnostuneiden naisten tavoittamiseen.

Anna.fi tarjoaa ideoita, inspiraatiota ja ohjaa ostoksille – ja on avoinna kellon ympäri. Sivusto on suunnattu uteliaalle, elämäniloiselle naiselle, joka haluaa näyttää hyvältä ja voida hyvin. Kävijä on paitsi tiedonjanoinen, myös halukas jakamaan omia kokemuksiaan, tietoaan ja mielipiteitään muillekin.

Verkkomedian hinnasto

Viikottaiset kävijämäärät

Tutustu sivustoon osoitteessa www.anna.fi

Anna

Annan lukija on innokas matkailija ja laatutietoinen shoppailija. Hän sisustaa kotiaan, nauttii hyvästä ruoasta ja yhteisestä ajasta perheen ja  ystävien kanssa.

Annan lukija on kiinnostunut kauneudenhoidosta ja terveydestä ja harrastaa myös kulttuuria. Pukeutuminen ja maailman ilmiöiden seuraaminen kiinnostaa häntä. Pienet ylellisyydet kuuluvat myös elämään.

 

Siirry Anna-lehden mediakorttiin

Lukijajakauma

Lukijamäärä 260 000

Lukijamäärä / naiset 215 000

Lukukerrat 1,9

Kokonaistavoittavuus 466 000

Kohtaamiskontaktit 289 000

Lukemiseen käytetty aika 62 min.

Eri kävijät 311 000

Lukijoiden kiinnostuksen kohteet

Profiili

Lähteet: Kantar TNS Oy, KMT AL + Total 2016. Eri kävijät ka vkot 21-24/17, TNS Metrix, Kantar TNS Oy.
Kohtaamiskontaktit = lukijamäärä x kohtaamiskerroin (kuinka monta kertaa lukee lehden yhtä numeroa x kuinka suuren osan lehdestä edellisellä kerralla luki).
Ylös