Video

Video. Tarina joka pysäyttää ja liikuttaa.

Video sopii moneen tarkoitukseen. Se on tehokas brändimainonnan väline, taipuu taktisiin toimenpiteisiin ja hankalampienkin tuotteiden esittelyyn. Videomuotoinen viesti herättää kiinnostuksen, jää hyvin mieleen ja lisää ostohalukkuutta. Hyvin toteutettu tarina pysäyttää katsojansa sen äärelle. Hyvä video herättää tunteita ja sitouttaa.

Videot ovat nopeimmin kasvava vaikuttamisen väline, ja 84 % suomalaisista internetin käyttäjistä katsoo videoita verkossa. Tällä hetkellä 60 % nettisisällöistä on liikkuvaa kuvaa, ja osuus kasvaa 80 %:iin vuoden 2018 aikana.

Videotuotanto

Tiesitkö, että Otavamedia OMA on myös liikkuvan kuvan ammattilaisten toimisto?

Otavamedia OMA suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää yli sadan asiakkaan oman median palveluita. Yksikössä työskentelee tällä hetkellä lähes 70 liikkuvan kuvan, viestinnän, sisältömarkkinoinnin, ja digisuunnittelun ammattilaista. Suunnittelemme ja luomme asiakkaillemme vaikuttavia viestinnällisiä ratkaisuja liikkuvan kuvan avulla.

Onpa sitten tarpeesi pieni tai suuri, autamme mielellämme. Ota yhteyttä, mietitään, mikä olisi sinulle paras liikkuvan kuvan ratkaisu.

Otavamedian videomainosratkaisut

  • Mainostajan on mahdollista tuoda omat tv-mainokset ja videot kuluttajan valitseman sisällön pariin kaikilla Otavamedian verkkosivustoilla
  • Tarjoamme asiakkaillemme outstream-videomainosratkaisun, koska se on käyttäjälleen miellyttävä, hänen ei ole pakko katsoa mainoksia, vaan mainos sijoittuu saumattomasti sisällön keskelle, mikä varmistaa hyvän huomioarvon sekä häiriöttömän ja myönteisen käyttökokemuksen. Mainostajan video tuodaan suoraan verkkosivulle sisällön yhteyteen, jonka kuluttaja on itse valinnut ja josta hän on kiinnostunut.
  • Outstream on myös mainostajalle reilu ratkaisu – hän maksaa vain todellisista katselukerroista
  • Kutsumme mainosratkaisuamme nimellä Muuvi – tässäkin tapauksessa video kertoo enemmän kuin sanat, eli esittelee, mistä Muuvissa on kysymys. Katso Muuvin esittelyvideo

Katso Otavamedia OMAn Showreel >

 

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa tuoreet uutisemme?

Liity postituslistallemme

Ylös