Videotuotanto

Video. Tarina joka pysäyttää ja liikuttaa.

Videot ovat nopeimmin kasvava vaikuttamisen väline, ja 84 % suomalaisista internetin käyttäjistä katsoo videoita verkossa. Tällä hetkellä 60 % nettisisällöistä on liikkuvaa kuvaa, ja osuus kasvaa 80 %:iin vuoden 2018 aikana.

Video sopii moneen tarkoitukseen. Se on tehokas brändimainonnan väline, taipuu taktisiin toimenpiteisiin ja hankalampienkin tuotteiden esittelyyn. Videomuotoinen viesti herättää kiinnostuksen, jää hyvin mieleen ja lisää ostohalukkuutta. Hyvin toteutettu tarina pysäyttää katsojansa sen äärelle. Hyvä video herättää tunteita ja sitouttaa.

Otavamedia OMA Oy on uusi sisältömuotoilutoimisto, jonka muodostavat MCI Press Oy, Otavamedian Asiakasviestintä, DeCo Media ja Alma 360. Suunnittelemme ja luomme asiakkaillemme vaikuttavia viestinnällisiä ratkaisuja liikkuvan kuvan avulla. Sellaisia, jotka huomataan ja jotka ylittävät kaikki odotukset. Yhdistämällä luovat voimavarat, pitkän kokemuksen, uudet teknologiat ja mediat, saavat asiakkaamme aina parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Sisältö on tärkein, ja siihen panostaminen on videotuotannossa tärkein vaihe. Myös kohderyhmä ja sille räätälöity viestisisältö tulee miettiä tarkkaan. Oikea mediavalinta ja ajankohta kruunaavat lopputuloksen. Video voi kestoltaan olla lyhyt tai pitkä, tuotannoltaan pieni tai suuri. Tärkeintä on, että video toimii sopivassa ympäristössä, sille asetettujen tavoitteiden mukaan.

Jos kuva vastaa tuhatta sanaa, vastaako video silloin miljoonaa?

Ovatko videot markkinoinnin suurin mullistus sitten sosiaalisen median? Miten brändin tulee kommunikoida vuonna 2018, kun lähes 80 % verkkoliikenteestä muodostuu videoista?

Otavamedian asiakastilaisuudessa oli tarjolla tutkimustietoa kuluttajien sekä markkinointi- ja viestintäpäättäjien näkemyksistä videon nykytilasta ja tulevaisuudesta Suomessa sekä kansainvälistä näkökulmaa liikkuvan kuvan mahdollisuuksista. Tutustu tilaisuuden webcast-tallenteeseen täällä.

Katso Otavamedia OMAn Showreel >

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

p.

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa tuoreet uutisemme?

Liity postituslistallemme

Ylös