Yleisömme

Otavamedian lehtien lukijamäärät

Otavamedian aikakauslehdillä tavoitetaan 2,2 miljoonaa suomalaista, 48 % naisista ja 51 % miehistä. Lukijamäärältään suurimmat lehtemme ovat Tekniikan Maailma, Seura, Kotiliesi, Suomen Kuvalehti, Anna, Metsästys ja Kalastus, Erä ja Kotiliesi Käsityö. Lisäksi Otavamedialla on monta muuta lehteä, jotka peittävät hyvin omia kiinnostuskohderyhmiään.

 

Lähde: KMT AL + total Kevät 2015, TNS Gallup Oy

 

Otavamedian verkkosivustojen kävijämäärät

Otavamedian sivustoilla vierailee kuukausittain 2,2 miljoonaa eri kävijää. Sivustojamme ovat lehtiemme verkkosivustot sekä Plaza.fi, Anna.fi, Muropaketti.com, Ruoka.fi, Nettiauto.com ja muut NettiX-sivustot sekä Ampparit.com ja Golfpiste.com. Suurimpia lehtisivustojamme ovat Kaksplus.fi, Hymy.fi, Suomenkuvalehti.fi, Tekniikanmaailma.fi sekä Kotiliesi.fi. Muista sivustoistamme eniten eri kävijöitä saa Nettiauto.com, Ampparit.com ja Muropaketti.com.

 

Lähde: ComScore 1-12/2015

Kannattaa muistaa myös kävijöitä erinomaisesti keräävät sesonkisivustomme: joulun, pääsiäisen ja muiden juhlapyhien alla Kotiliesi.fin ja Ruoka.fin kävijämäärät ponkaisevat jopa kolminkertaisiksi keskimääräiseen viikkoon verrattuna.

Kesäkuukausina kävijämääränsä kolminkertaistavat Golfpiste.com, Venelehti.fi ja Nettivene.com.

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

Kari Anttila

Tutkimuspäällikkö

p. 040 5414 279

kari.anttila@otava.fi

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa tuoreet uutisemme?

Liity postituslistallemme

Ylös