Yleisömme

Otavamedian lehtien lukijamäärät

Otavamedian aikakauslehdillä tavoitetaan 2,2 miljoonaa suomalaista, 48 % naisista ja 51 % miehistä. Lukijamäärältään suurimmat lehtemme ovat Tekniikan Maailma, Seura, Kotiliesi, Suomen Kuvalehti, Anna, Metsästys ja Kalastus, Erä ja Kotiliesi Käsityö. Lisäksi Otavamedialla on monta muuta lehteä, jotka peittävät hyvin omia kiinnostuskohderyhmiään.

 

Lähde: KMT AL + total Kevät 2015, TNS Gallup Oy

 

Otavamedian verkkosivustojen kävijämäärät

Otavamedian sivustoilla vierailee kuukausittain 2,2 miljoonaa eri kävijää. Sivustojamme ovat lehtiemme verkkosivustot sekä Plaza.fi, Anna.fi, Dome.fi, Muropaketti.com, Ruoka.fi, Nettiauto.com ja muut NettiX-sivustot sekä Ampparit.com ja Golfpiste.com. Suurimpia lehtisivustojamme ovat Kaksplus.fi, Hymy.fi, Suomenkuvalehti.fi, Tekniikanmaailma.fi sekä Kotiliesi.fi. Muista sivustoistamme eniten eri kävijöitä saa Nettiauto.com, Ampparit.com ja Muropaketti.com.

 

Lähde: ComScore 1-12/2015

Kannattaa muistaa myös kävijöitä erinomaisesti keräävät sesonkisivustomme: joulun, pääsiäisen ja muiden juhlapyhien alla Kotiliesi.fin ja Ruoka.fin kävijämäärät ponkaisevat jopa kolminkertaisiksi keskimääräiseen viikkoon verrattuna.

Kesäkuukausina kävijämääränsä kolminkertaistavat Golfpiste.com, Venelehti.fi ja Nettivene.com.

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

Jaana Aaltonen

Tutkimussuunnittelija

p. 040 551 7411

jaana.aaltonen@otava.fi

Kari Anttila

Tutkimuspäällikkö

p. 040 5414 279

kari.anttila@otava.fi

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa tuoreet uutisemme?

Liity postituslistallemme

Ylös